Перший погляд на Меттью МакКонахі і Чарлі Ганнема у фільмі Гая Річі «Джентльмени»

2 жовтня 2019,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер культових фільмів «Великий куш» і «Карти, гроші, два стволи» Гай Річі повертається до кримінального жанру у своєму наступному проекті «Джентльмени», також відомого як «Хлопці-аристократи».

Сюжет «Джентльменів» слідує за американським емігрантом Мікі Пірсоном, який побудував у Лондоні дуже прибуткову імперію марихуани. Коли стає відомо, що він хоче продати її і назавжди вийти з бізнесу, гангстери починають будувати навколо нього змови, вдаватися до шантажу, хабарів та інших злочинних методів, щоб заволодіти його імперією.

Роль Міки Пірсона виконує лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі, і на закулісній фотографії від Entertainment Weekly він разом з Чарлі Ганнемом, чий персонаж буде допомагати йому вести нелегальний бізнес, отримує вказівки від Гая Річі.

Головну жіночу роль у «Джентльменах» виконає британська актриса Мішель Докері, яку можна побачити нижче на кадрі в компанії МакКонахі. Цієї осені вона повернеться на екрани в образі леді Мері Кроулі у фільмі «Абатство Даунтон».

Також на кадрах присутні Колін Фаррелл, Г'ю Грант і спина Генрі Голдінга.

У цьому році Річі представив публіці діснеївський мюзикл «Аладдін», який згодом став найкасовішим фільмом у його фільмографії.

Прем'єра фільму «Джентльмени» очікується в січні 2020 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися його дату української прем'єри.

3144 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: