5 українських постерів фільму «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн»

1 жовтня 2019,  22:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Харлі Квінн завела собі незвичайну домашню тварину, і ви можете познайомитися з нею ближче (якщо ризикнете) на нових постерах її другого супергеройського фільму «Хижі пташки».

Сьогодні студія Warner Bros. поділилася офіційним трейлером фільму «Хижі пташки», в якому Харлі Квінн у втіленні Марго Роббі розлучилася з Джокером і вирішила заснувати свою власну команду крутих героїнь.

Розрив зі своїм пудингом дався головній психопатці Ґотема нелегко, тому вона вирішила підняти собі настрій, взявши додому улюбленця... Так, вам не здалося, Харлі обрала в якості чотирилапого друга справжню гієну. І купила їй чарівний рожевий нашийник зі стразами, як можна побачити на одному з нових постерів фільму.

Локалізовані постери також дозволяють краще розглянути новий костюм Харлі, який складається з рожевого топа, золотистого комбінезона в ромбик і золотих напівчобітків.

На озброєнні у харизматичної лиходійки, яка вирішує допомагати дівчатам в біді, буде її знаменита бита, молоток зі смайликом і... граната. Так що бережися, Чорна маска (Юен МакГрегор), з Харлі краще не зв'язуватися.

«Хижі пташки» увірвуться в кінотеатри України 6 лютого 2020 року.

3211 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: