Джокер з'явиться в «Хижих пташках»

30 вересня 2019,  17:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові закулісні фотографії супергеройського екшену «Хижі пташки» підтверджують, що у фільмі буде камео у Джокера. Але чи зіграє його володар премії «Оскар» Джаред Лєто?

В мережу потрапили знімки від папараці зі зйомок наступної глави DCEU «Хижі пташки», де Марго Роббі повернеться в образі божевільної суперлиходійки Харлі Квінн, які розкривають, що хоча повна назва фільму повідомляє про її «дивовижне звільнення» від Джокера, він все-таки з'явиться в одній зі сцен.

На фото ми бачимо, як Джокер викидає речі Харлі з вікна другого поверху, поки вона стукає у вхідні двері. Обличчя Джокера перекриває вікно, оскільки замість Лєто його втілить інший актор, але в наближенні можна побачити його біле лице, червоні губи та зелене волосся. Проте не переживайте, це не означає, що ми більше не побачимо Лєто в цьому суперлиходійському образі.

У кінці «Загону самогубців» Джокер повернувся за своєю коханою, щоб звільнити її з в'язниці, але, очевидно, вони так і не змогли врятувати свої відносини.

Після розриву з Джокером Харлі вирушить у сольне плавання і незабаром знайде нових подруг в особі Чорної канарки (Джерні Смоллетт), Мисливиці (Мері Елізабет Вінстед) та Рене Монтої (Розі Перес), разом з якими буде рятувати Кассандру Кейн (Елла Джей Баско) від кримінального боса Чорної маски (Юен МакГрегор).

Українська прем'єра фільму «Хижі пташки», який знімає режисер Кеті Янь, очікується 6 лютого 2020 року.

3279 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: