«Ванда/Віжен»: до касту приєдналися Кет Деннінгс та Емілі ВанКемп

29 вересня 2019,  02:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за дивною і чарівною Дарсі Льюїс з фільмів про Тора? Тоді вас напевно порадує новина про те, що вона повернеться в супергеройському серіалі від Disney та Marvel Studios «Ванда/Віжен».

Дарсі Льюїс, яка у фільмах «Тор» і «Тор 2: Царство темряви» була асистенткою Джейн Фостер, знову буде жартувати і займатися наукою в серіалі про пригоди Ванди Максімофф та Віжена. В її образі на екранах втретє з'явиться актриса Кет Деннінгс.

Також на участь в даному серіалі підписалася й Емілі ВанКемп, яка грала агента Щ.И.Т. Шерон Картер в блокбастерах «Перший месник: Друга війна» і «Перший месник: Протистояння».

Разом з ними повернеться Рендолл Парк, який у екшені «Людина-мураха та Оса» зіграв агента ФБР Джиммі Ву і (безуспішно) дивився за тим, щоб Скотт Ленг нікуди не втік з-під домашнього арешту.

Тейона Парріс зіграє Моніку Рембо, дорослу дочку кращої подруги Капітана Марвел Марії Рембо, яка в коміксах і сама стала Капітаном Марвел. А Вайатт Рассел перевтілиться в суперсолдата Джона Волкера, також відомого як Агент США.

Персонаж Кетрін Ган поки не розголошується.

Головні ролі в серіалі «Ванда/Віжен» виконають Елізабет Олсен та Пол Беттані. Перший погляд на них в даному 6-серійному проекті ви знайдете нижче.

Реліз супергеройського серіалу «Ванда/Віжен» на стримінговому сервісі Disney+ відбудеться навесні 2021 року.

3001 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: