Серіал «Милі ошуканки: Перфекціоністки» закрили після 1 сезону

28 вересня 2019,  20:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Погана новина для всіх, кому припав до душі новий спін-офф «Милих ошуканок». Телеканал Freeform вирішив не продовжувати серіал «Милі ошуканки: Перфекціоністки» на другий сезон.

Детективна драма з елементами трилера «Милі ошуканки: Перфекціоністки» повернула на екрани двох ошуканок Елісон ДіЛаурентіс (Саша Пітерс) та Мону Вондервол (Джанел Перріш), які вирішують почати життя з чистого аркуша в містечку Бікон Гайтс, де розташований один з кращих університетів країни. Але в першій серії на території кампусу відбувається вбивство одного зі студентів, і Елісон та Мона знову опиняються в центрі нового небезпечного розслідування.

Разом з цим спін-офф представив тріо нових ошуканців в особі майбутнього дизайнера одягу Ави Джалалі (Софія Карсон), майбутнього політика Кейтлін Мартелл-Льюїс (Сідні Парк) та віолончеліста Ділана Волкера (Елі Браун), у кожного з яких були свої складні стосунки з убитим Ноланом Готчкіссом (Кріс Мейсон) та свої страшні таємниці.

Незважаючи на інтригуючу сюжетну лінію, серіал залучав до екранів все менше і менше глядачів, і за 10 серій його аудиторія з 460 тисяч зменшилася до 210-270 тисяч глядачів, тому Freeform вирішив його закрити, пише TVLine.

На честь цього шоураннер серіалу А. Марлін Кінг поділилася веселою фотографією каста з прем'єри серіалу, яка відбулася у березні цього року, та зворушливим посланням для колег і шанувальників:

«Милі ошуканки» завжди будуть гігантською частиною мене, моєї родини і багатьох з вас. Ми будемо нести нашу подорож разом з нами, коли перейдемо до нових пригод, великих і маленьких, завжди з гордістю, любов'ю до нашого ремесла та цієї дивовижної родині, яку ми побудували. Моя найглибша подяка нашому касту й команді за їхні величезні зусилля. І нашим палким шанувальникам, які дали нам всі ці роки грати разом. Ви завжди будете цінними і коханими. І останнє, але не менш важливе, спасибі вам, Саша Пітерс і Джанел Перріш, за те, що зробили цей останній стрибок зі мною. Вперед і вгору ми піднімемося. Люблю вас!

Серіал «Милі ошуканки: Перфекціоністки» став другим спін-оффом «Милих ошуканок», який, на жаль, не прожив довше 1 сезону. Першим був «Рейвенсвуд», чия прем'єра відбулася у 2013 році.

9759 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: