Возз'єднання «Смолвіля»: Том Веллінг і Еріка Дюранс за лаштунками кросовера Arrowverse

28 вересня 2019,  18:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового науково-фантастичного серіалу «Таємниці Смолвіля» Еріка Дюранс зустріла свого колегу Тома Веллінга на зйомках шостого кросовера серіалів Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях».

Серіал «Таємниці Смолвіля», який розповідав про пригоди юного Супермена, до того як він надів свій знаменитий костюм з плащем, завершився у 2011 році, і з тих пір Веллінг та Дюранс вони ж Кларк Кент і Лоїс Лейн ні разу не знімалися разом. Але канал The CW вирішив це змінити у своєму новому супергеройському кросовері серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня», «Чорна блискавка» та «Бетвумен».

Возз'єднавшись з Веллінгом на зйомках кросовера «Криза на Нескінченних Землях», які стартували у Ванкувері на цьому тижні, Дюранс зняла цей історичний момент на фото, яким поділилася в соцмережах з жартівливим описом:

Отже, я просто собі йшла у справах і зіткнулася з цим хлопцем. Сміялася до сліз! Так весело.

Цікаво, що Дюранс вже грає в Arrowverse маму Супергьорл Алуру Зор-Ел вона замінила на цьому посту Лауру Бенанті в 3 сезоні пригод Кари Денверс.

І вона буде не єдиною, для кого цей кросовер стане «подвійним» Брендон Рут, який в серіалі «Легенди завтрашнього дня» втілює Рея Палмера/Атома, також зіграє в «Кризі» Супермена. Так, Людей зі стали тут буде предостатньо, оскільки разом з ним та Веллінгом Кларка Кента втілить ще й Тайлер Геклін, наш звичний Супермен з Arrowverse.

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» буде складатися з 5 серій, три з яких вийдуть в грудні 2019 року, а дві — в січні 2020 року.

7683 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: