Брендон Рут знову надягнув костюм Супермена для кросовера Arrowverse

28 вересня 2019,  01:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова промо-фотографія майбутнього кросовера супергеройських серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня» і «Бетвумен» показує Брендона Рута в костюмі Супермена.

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» готує нам чимало сюрпризів, одним з яких буде величезна кількість Кларків Кентів/Суперменів. Їх разом з Тайлером Гекліном, постійним Суперменом даноїого всесвіту, зіграють Брендон Рут і Том Веллінг.

Рут, який також грає у світі Arrowverse Рея Палмера/Атома, втілював Людину з стали у фільмі «Повернення Супермена», який вийшов на екрани у 2006 році. А Веллінг грав молодого Кларка Кента в серіалі «Таємниці Смолвіля».

Перший погляд на Рута в образі Супермена ви можете побачити нижче на промо-фотографії, де він гордо позує в синьо-червоному костюмі з плащем. На його скронях помітна сивина, так що він, припускаємо, буде найбільш зрілою версією Супермена з цієї трійці.

Як вам його новий костюм? Пишіть у коментарях.

Прем'єра кросовера «Криза на Нескінченних Землях» відбудеться під час трьох вечорів у грудні 2019 року та двох вечорів у січні 2020 року.

3210 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: