Фільми «Шерлок Холмс 3» і «Чорний Адам» знайшли своїх режисерів

25 вересня 2019,  22:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гай Річі передумав знімати очікуване продовження пригод Шерлока Холмса у втіленні Роберта Дауні мол. і передав режисерські повноваження третього фільму франшизи Декстеру Флетчеру.

Фільм «Шерлок Холмс 3», на який шанувальники історій Артура Конана Дойла чекають вже років 5, нарешті рухається вперед з режисером байопіку «Рокетмен» Декстером Флетчером на чолі.

Деталі сюжету третьої пригоди детектива Шерлока Холмса і доктора Джона Ватсона, в образах яких повернуться Роберт Дауні мол. та Джуд Лоу, поки не розголошуються, але у Флетчера свої плани на їхній рахунок, як він сказав в новому інтерв'ю:

Думаю, що це неминуче, хіба не так? Коли у вас різні режисери. Я не збираюся ігнорувати те, що [Гай Річі] так блискуче зробив раніше. Там буде елемент цього, але я привнесу свій власний голос у [цю історію], і в ній буде щось інше. Вважаю, що в цьому і полягає ідея запросити когось нового. Подивимося, що буде.

Світова прем'єра «Шерлока Холмса 3» очікується в грудні 2021 року.

Що стосується супергеройського екшену «Чорний Адам», заснованого на коміксах DC, головну роль в якому зіграє Двейн Джонсон, то біля його керма стане режисер Жауме Кольєт-Серра.

Джонсон працював з ним останні два роки над новим пригодницьким фільмом «Круїз по джунглях» для Disney, який вийде у 2020 році, і тепер хоче продовжити співпрацю, оживляючи разом з ним на екрані історію про антигероя Чорного Адама:

Він прагне відкрити новий світ з «Чорним Адамом» і дати шанувальникам щось дуже круте і особливе. Я піднімаю подвійну текілу, вітаючи Жауме, і не можу дочекатися, щоб оживити антигероя світу в чорному.

Дати прем'єри у «Чорного Адама» поки немає.

1857 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: