Перший погляд на Ентоні Макі і Джеймі Дорнана у фільмі «Синхронний»

22 вересня 2019,  14:59 | Новини фільмів

Ентоні Макі і Джеймі Дорнан позують у формі лікарів швидкої допомоги на першому кадрі науково-фантастичного трилера «Синхронний».

Фільм «Синхронний» («Synchronic») розповість про двох лікарів швидкої допомоги з Нового Орлеана, чиє життя перевертається, коли вони стикаються з серією жахливих смертей, пов'язаних з новим наркотиком з дивним потойбічним побічним ефектом.

Дебютний кадр, яким поділився журнал Entertainment Weekly, не розкриває багато, просто показуючи героїв Макі й Дорнана в робочій формі на тлі туманного виду Нового Орлеана з колесом огляду.

По жовтій стрічці за їхніми спинами можна припустити, що вони прибули на місце смерті одної (чи може одразу кількох) з жертв того страшного наркотику.

Режисерами цього науково-фантастичного трилера виступають Джастін Бенсон і Аарон Мурхед, які зняли картини «Весна» й «Нескінченність».

На початку місяця прем'єра фільму «Синхронний» відбулася на кінофестивалі в Торонто, де його представили виконавці головних ролей, а сьогодні, 22 вересня, його покажуть на американському кінофестивалі Fantastic Fest.

1570 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: