Дженніфер Лопез танцює стриптиз на нових гарячих кадрах фільму «Шахрайки з Волл-стріт»

10 вересня 2019,  18:04 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри кримінального фільму «Шахрайки з Волл-стріт», яка відбулася минулої суботи на кінофестивалі в Торонто, в мережу потрапили два нових кадри з героїнею Дженніфер Лопез.

Кінокартина «Шахрайки з Волл-стріт», основою якої стала гучна стаття Джессіки Пресслер з журналу New York, буде слідувати за бандою стриптизерок, які вирішують помститися своїм клієнтам з Волл-стріт, трохи обчистивши їхні банківські рахунки.

Лопез в цій історії втілює досвідчену стриптизерку Рамону, яка бере під своє крило молоду жінку Дестіні (Констанс Ву) і вчить її різним трюкам професії.

Також в кримінальній драмі сценариста і режисера Лорін Скафарії знялися Джулія Стайлз, Кеке Палмер, Лілі Рейнхарт, Карді Бі, Lizzo та Мадлен Брюер.

Критики дуже хвалять нову роль Лопез, називаючи її «найкращою роллю в кар'єрі актриси», і високо відгукуються про фільм в цілому, порівнюючи його з шедевром Мартіна Скорсезе «Славні хлопці». На сайті Rotten Tomatoes його рейтинг становить вражаючі 97%.

Українська прем'єра драми «Шахрайки з Волл-стріт» відбудеться у четвер, 12 вересня. Квитки на покази вже доступні на нашому сайті.

2315 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: