«Чаклунка 2»: концепт-арт чарівних суконь Ель Фаннінг та Мішель Пфайффер

9 вересня 2019,  18:30 | Новини фільмів

Кіностудія Disney представила 5 чарівних концепт-артів фентезійного фільму «Чаклунка: Повелителька темряви», які дозволяють в деталях роздивитися казкові вбрання принцеси Аврори і королеви Інгріт.

Художником по костюмах сиквела «Чаклунки» виступає Еллен Мірожник, яка працювала над костюмами для мюзиклу «Найвеличніший шоумен» і має на своєму рахунку премію «Еммі».

На її неймовірної краси ескізах принцеса Аврора (Ель Фаннінг) постає в одному королівському вбранні для прийому в палаці та в двох повітряних сукнях з метеликами і квітами, які більше підходять для прогулянок чарівним лісом разом з її хрещеною мамою Малефісентою (Анджеліна Джолі).

Вбрання королеви Інгріт (Мішель Пфайффер) виглядають більш суворими, але в той же час вони розшиті перлами і різними дорогоцінними каменями з по-справжньому королівським розмахом.

Яка з цих п'яти суконь вам сподобалася найбільше? Пишіть в коментарях.

Офіційний синопсис фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви»:

Приголомшлива фентезі-історія продовжиться! Після того як Чаклунка наклала закляття на королеву Аврору, життя магічного лісу і його фантастичних жителів змінилося назавжди. Щоб вистояти в боротьбі проти темряви, молода правителька повинна знайти потужних союзників — інакше її світ зникне.

Побачити епічне протистояння Малефісенти, інших чарівних істот та королеви Інгріт на великому екрані буде можливо з 17 жовтня.

2863 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: