Скарлетт Йоханссон повертається на першому постері фільму «Чорна вдова»

26 серпня 2019,  22:29 | Новини фільмів

Наташа повернулася! У мережу потрапив перший офіційний постер супергеройського екшену «Чорна вдова» зі Скарлетт Йоханссон у головній ролі, який був показаний публіці на конвенції D23.

Після конвенції D23 художник і глава відділу візуальної розробки Marvel Studios Енді Парк поділився постером «Чорної вдови» у своєму Twitter, зазначивши, що головна героїня фільму є «дуже дорогою для нього», оскільки за ці роки він малював її «газільйон разів».

Разом з Йоханссон на постері її першого сольника зображені актори Девід Гарбор, Рейчел Вайс та Флоренс П'ю у своїх образах.

Гарбор зіграє російського суперсолдата Олексія Шостакова, також відомого як Червоний вартовий, Вайс втілить Меліну Востокофф, ще одну російську шпигунку Чорну вдову, а П'ю дісталася роль Єлени Бєлової, яка буде Наташі як молодша сестра.

На задньому плані над ними височить суперлиходій Таскмастер, якого ви можете розглянути краще на концепт-арті, де він бореться з Наташею.

В український прокат «Чорна вдова» вийде 30 квітня 2020 року. З нетерпінням чекаємо виходу тизер-трейлера, щоб знову побачити Наташу в дії.

1624 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: