Привіт, Дванадцятий: на К1 стартують покази нових серій «Доктора Хто»

26 серпня 2019,  17:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гарна новина для українських шанувальників культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто»! Телеканал К1 покаже 8-10 сезони пригод легендарного мандрівника в просторі та часі.

Після показу пригод Одинадцятого і Десятого Докторів (така хронологія була обрана, щоб залучити глядача, оскільки багато серії з Одинадцятим визнані найкращими серіями серіалу) канал К1 буде транслювати незабутні пригоди Дванадцятого Доктора та його супутниць Клари Освальд і Білл Поттс.

Роль Дванадцятого Доктора виконує актор Пітер Капальді, який раніше з'явився в серіалі під час епохи Десятого Доктора Девіда Теннанта у серії «Вогні Помпеї», де втілив Цецилія. У тій же серії зіграла і Карен Гіллан, яка пізніше стала супутницею Одинадцятого Емі Понд.

Цікавий факт про Капальді: він є лауреатом премії «Оскар», але не за акторську гру, а за короткометражний фільм «Це чудове життя Франца Кафки», де він виступив сценаристом і режисером.

Клару, яка починала свою подорож ще з Одинадцятим Доктором, і Білл, яка стала супутницею в 10 сезоні, втілюють актриси Джена Коулман та Перл Макі.

Нові серії «Доктора Хто» стартують на К1 у вівторок, 27 серпня, о 18:00 одразу після показу спецвипуску «Час Доктора», який розпочнеться о 16:40 і покаже регенерацію Одинадцятого Доктора в Дванадцятого.

Сподіваємося, що на цьому К1 не зупиниться і покаже нам пригоди Тринадцятої. Так, Після Капальді Доктор регенерував в Джоді Віттакер (таке іноді трапляється з Володарями часу).

2436 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: