Мартін Фріман повернеться в «Чорній пантері 2»

17 серпня 2019,  18:31 | Новини фільмів

Хороша новина для шанувальників зірки «Шерлока» і «Хоббіта» Мартіна Фрімана. Він підтвердив, що знову зіграє агента Еверетта Росса в супергеройському екшені від Marvel Studios «Чорна пантера 2».

В інтерв'ю для сайту Collider у Фрімана запитали про його майбутню роль у MCU, і він, на загальний подив, відповів прямо і не намагався приховати свою участь у другому сольному фільмі про пригоди Чорної пантери:

Наскільки я знаю, я повернуся. Наскільки я знаю, я буду в ще одній «Чорній пантері». Це моє розуміння. Але коли це станеться, я не знаю.

У фільмах MCU Фріман грає Еверетта Росса, агента ЦРУ, який дебютував в блокбастері «Перший месник: Протистояння», а в «Чорній пантері» допомагав Т'Чаллі відвоювати трон у його злого брата Кіллмонгера і захистити Ваканду.

Короля Т'Чаллу, відомого як Чорна пантера, втілює актор Чедвік Боузман. Також у «Чорній пантері 2» очікується повернення Люпіти Ніонго (Накія), Данай Гуріри (Окойє), Летішії Райт (Шурі), Вінстона Д'юка (М'Баку) та Анджели Бассетт (Рамонда).

Над сценарієм сиквела працює режисер першої «Чорної пантери» Раян Куглер. Він повернеться і в режисерському кріслі проекту. Дати прем'єри у «Чорної пантери 2» поки немає.

У 2020 році на великі екрани вийдуть тільки два фільми Marvel Studios замість трьох: сольник «Чорна вдова» зі Скарлетт Йоханссон, чия прем'єра відбудеться 30 квітня 2020 року, і супергеройський екшен про нову команду під назвою «Вічні», який прибуде в кінотеатри 5 листопада 2020 року.

2869 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: