Леся Нікітюк показала українське «Мертве море» і національний природний парк

16 серпня 2019,  02:19 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишня ведуча популярного шоу «Орел і Решка» Леся Нікітюк вирушила в подорож цікавими куточками України, щоб показати всю її красу. Адже ведуча вірить, що «у нас нічим не гірше, ніж на Балі».

Нікітюк багато років розповідала про красу зарубіжних країн, об'їхавши з передачею «Орел і Решка» майже увесь світ, а тепер вирішила запустити проект «Le Маршрутка», щоб популяризувати в Україні місцевий туризм та розповісти про дивовижні місця, які знаходяться у нас під носом, але ми про них нічого не знаємо.

Зокрема в Херсонській області є своє рожеве озеро Лемурійське озеро, яке через високий вміст солі називають українським «Мертвим морем».

Ведуча поділилася фотографіями, зробленими на тлі рожевих вод Лемурійського озера, в Instagram, позначивши його місце розташування, щоб у підписників не виникало сумнівів щодо того, що таке неймовірне озеро знаходиться набагато ближче, аніж може здатися на фото.

Також Нікітюк відвідала ще одне мальовниче місце на півдні України — «Тузловські лимани», де вона зустріла чарівний захід сонця.

«Тузловські лимани» є національним природним парком, який знаходиться в Одеській області і займає територію 27,8 га.

Так що якщо не знаєте, куди поїхати на вихідні, то підписуйтесь на профіль Нікітюк в Instagram і дізнавайтеся більше про красу України. І вперед у подорож!

Шоу «Ле Маршрутка» вийде на її офіційному каналі на сайті Youtube.

2532 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: