Ірма Вітовська оголосила дату прем'єри нового українського ситкому «Подорожники»

11 серпня 2019,  22:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з головних серіальних прем'єр Нового каналу майбутньої осені стане ситком про ресторани, суперництво і кохання «Подорожники», головних героїнь якого зіграють Ірма Вітовська та Олеся Жураківська.

Події серіалу «Подорожники» розгортатимуться на житомирській трасі і покажуть суперництво двох бізнесвумен Ірини та Сусанни, які конкурують з часів школи. Сім'я Ірини володіє рестораном на трасі під назвою «Подорожник» і давно збирала на ще один мотельно-ресторанний комплекс, як раптом повернулася з Мілана Сусанна з чоловіком Маріо, який є мішленівським шефом, і перша викупила цей комплекс. Пристрасті розпалюються ще більше, коли діти давніх суперниць Аня і Алекс закохуються одне в одного.

Ірину втілює актриса Олеся Жураківська, яку ви можете знати завдяки популярному українському серіалу «Кріпосна», що зараз з успіхом транслюють на польському телебаченні. А Сусанну зіграє Ірма Вітовська, яка прославилася завдяки ситкому «Леся+Рома», що виходив з 2005 по 2007 рік.

Також у цій 16-серійній комедії знялися відомі українські актори В'ячеслав Довженко, Наталя Сумська і Віктор Андрієнко.

Прем'єра серіалу «Подорожники» відбудеться 9 вересня о 22:00, що Вітовська повідомила в соцмережах. Він виходитиме на Новому каналі з понеділка по четвер.

2885 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: