Джош Гад обіцяє, що мультфільм «Крижане серце 2» буде «неймовірно особливим»

9 серпня 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Джош Гад, який у мультфільмі «Крижане серце 2» знову озвучить милого сніговика Олафа, поділився з нами першими враженнями від перегляду його нових матеріалів.

У четвер Гад поділився у Твіттері новим знімком зі студії звукозапису, де він стоїть в оточенні команди мультфільму «Крижане серце 2», включаючи його режисерів Кріса Бака та Дженніфер Лі.

В описі до фотографії актор повідомив, що команда студії Disney наполегливо працює, щоб зробити сиквел «неймовірно особливим»:

Щойно побачив невелике прев'ю [мультфільму] «Крижане серце 2», і я навіть не знаю, з чого почати. Цей фільм буде неймовірно особливим. Так пишаюся всією командою. Листопад не може наступити ще швидше.

В сиквелі хітової анімації «Крижане серце», яка вийшла у 2013 році, Ельза, Анна, Крістофф, сніговик Олаф та олень Свен вирушать у далеку подорож, де на них чекають нові незабутні й небезпечні пригоди.

Разом з Гадом в діснеївському мультфільмі заспівають актори Ідіна Мензел, Крістен Белл, Джонатан Грофф, Еван Рейчел Вуд та Стерлінг К. Браун.

Нижче ви знайдете новий французький постер мультфільму з основними героями, які зображені на тлі неймовірного зимового пейзажу.

Українські глядачі зможуть побачити «Крижане серце 2» наприкінці цього року — його прем'єра відбудеться 21 листопада. Хто ще чекає на неї з нетерпінням?

2209 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: