«Фантастичні звірі 3» відправлять нас до Бразилії

25 липня 2019,  23:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фентезійна франшиза Дж.К. Роулінг «Фантастичні звірі і де їх шукати» продовжить подорожувати разом з Ньютом Скамандером по всьому світу, і в третьому фільмі він вирушить до Бразилії.

Актор Ден Фоглер, який у світі Роулінг втілює відважного пекаря Якоба Ковальські, американського друга головного героя, поділився в інтерв'ю для сайту HeyUGuys.com цікавою деталлю про «Фантастичних звірів 3»:

Можу вам сказати, що ми вирушимо до Бразилії. Я не знаю багато чого... Я отримаю сценарій ближче до дати зйомок.

Нова країна, розташована південніше екватора, напевно населена багатьма незвичайними видами фантастичних істот, які зацікавлять магозоолога Ньюта Скамандера і здивують глядачів. З нетерпінням чекаємо на зустріч з ними.

Відомо, що разом з Фоглером в образах Ньюта, Тіни, Квіні та Креденція в третьому фільмі спін-оффу Поттеріани повернуться Едді Редмейн, Кетрін Вотерстон, Елісон Судол і Езра Міллер.

Молодих Дамблдора і Ґріндельвальда знову втілять Джуд Лоу та Джонні Депп. І сподіваємося, на цей раз у них буде хоча б одна спільна сцена.

Перший фільм франшизи показав нам життя чарівників в Нью-Йорку, а другий «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» відправив наших друзів та їхніх ворогів у Париж й повернув нас у стіни рідного Гоґвортсу. Хто знає, які ще країни й міста Роулінг збирається показати нам в майбутньому. І ми зовсім не проти.

Прем'єра фентезі «Фантастичні звірі 3», яке зніме Девід Єйтс, була перенесена на рік вперед і тепер відбудеться в листопаді 2021 року.

1927 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: