Даніель Брюль і Емілі ВанКемп повернуться в серіалі «Сокіл і Зимовий солдат»

24 липня 2019,  15:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Несподіване поповнення. У подіях супергеройського серіалу від Marvel і Disney «Сокіл і Зимовий солдат» візьмуть участь лиходій Барон Земо та агент Шерон Картер.

Офіційно підтверджено, що компанію Ентоні Макі та Себастіану Стену в їхньому серіальному спін-оффі «Сокіл і Зимовий солдат» складуть актори Даніель Брюль та Емілі ВанКемп, які в MCU виконують ролі Барона Земо і Шерон Картер.

Картер, також відома як Агент 13, дебютувала на екрані у фільмі «Перший месник: Друга війна», а після повернулася в блокбастері «Перший месник: Протистояння», де виступила на боці Капітана Америка. Земо був головним лиходієм під час протистояння Кепа і Залізної людини, підставивши Бакі і влаштувавши розкол в рядах супергероїв.

Наприкінці екшену «Перший месник: Протистояння» Чорна пантера заарештував Земо за його злочини, але, очевидно, що в майбутньому серіалі він або втече з-під варти, або буде продовжувати смикати за ниточки зі своєї камери. Деталі про його роль в «Соколі і Зимовому солдатові» тримаються в таємниці, як і весь сюжет.

Прем'єра серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» відбудеться восени 2020 року. Після стримінговий сервіс Disney+ випустить інші серіали MCU «Ванда/Віжен», «Локі» та «Соколине око».

2117 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: