Скоро Різдво: Емілія Кларк та Генрі Голдінг на нових кадрах «Минулого Різдва»

18 липня 2019,  15:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до різдвяної історії кохання за участю зірки серіалу «Гра престолів» Емілії Кларк? Нові кадри романтичної комедії «Минуле Різдво» змусять вас побажати, щоб зимові свята прийшли скоріше.

Події кінокартини «Минуле Різдво», яку написала володарка премії «Оскар» Емма Томпсон, будуть розвиватися в Лондоні під час різдвяних свят і розкажуть історію кохання двох молодих людей Кейт і Тома.

Кларк втілює Кейт, яка на свіжих кадрах від журналу Entertainment Weekly постає в костюмі різдвяного ельфа, а роль Тома дісталася зірці романтичної комедії «Шалені багатії» Генрі Голдінгу.

Режисер Пол Фіг, який родом із США, розповів в інтерв'ю журналу, що він завжди хотів зняти такий фільм про своє улюблене місто Лондон:

Я був в захваті знімати в Лондоні напередодні Різдва, адже ми могли використовувати все освітлення і декорації, які там вже були. Я нарешті отримав можливість створити любовний лист Лондону, як завжди й хотів.

Світова прем'єра фільму «Минуле Різдво» відбудеться в листопаді. З нетерпінням чекаємо оголошення дати його виходу в український прокат.

2149 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: