А де Монатік: Позитив приєднався до Потапа в комедії «Скажене весілля 2»

16 липня 2019,  15:59 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший постер очікуваної української комедії «Скажене весілля 2» розкриває, що в ній примірить рясу співак Олексій Завгородній з дуету «Время и Стекло», також відомий як Позитив.

У першому «Скаженому весіллі» глядачів підкорив комедійний дует отця Євлампія та диякона Пилипона, яких несподівано для всіх зіграли популярні українські виконавці Потап і Монатік.

Монатік відсутній на дебютному постері сиквела, де разом з Потапом / Євлампієм позує тамада Назарій Запухляк у виконанні заслуженого артиста України Юрія Горбунова і новий персонаж хорист Кіндрат, якого грає Позитив.

Завгородній також повідомив, що заспіває у фільмі разом з Потапом і буде продюсером його саундтрека:

Я завжди мріяв спродюсувати фильм, особливо з музичного боку. Я дуже радий приєднатися до команди «Скаженого весілля 2». Задамо драйвовий музичний настрій разом з Потапом. Сьогодні стартувала тізерна кампанія, а вже під Новий рік побачимось у всіх кінотеатрах країни!
Ваш хорист Кіндрат!

Шанувальники Монатіка одразу розхвилювалися, що він не з'явиться в продовженні, але Потап каже, що Кіндрат приєднався до них з Пилипоном, так що тепер веселих священнослужителів буде троє.

Минулого року Позитив озвучив головного героя популярного українського мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». Подивимося, як він впорається з роллю в художньому фільмі. У будь-якому випадку бажаємо йому удачі.

Прем'єра комедії «Скажене весілля 2» відбудеться в українських кінотеатрах на новорічні канікули, 25 грудня.

2543 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: