Двейн Джонсон, Галь Гадот і Раян Рейнольдс зіграють у бойовику «Red Notice»

10 липня 2019,  00:34 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий зірковий екшен «Red Notice» об'єднає в кадрі трьох головних голлівудських зірок нашого часу Двейна Джонсона, Галь Гадот і Раяна Рейнольдса.

«Red Notice» («Червоне повідомлення») розповість про те, як агент Інтерполу вистежує найбільш розшукуваного у світі крадія предметів мистецтва.

Режисером і сценаристом цієї історії є Роусон Маршалл Тербер, який працював зі Скелею над экшенами «Півтора шпигуна» і «Хмарочос».

Спочатку проектом зацікавився Джонсон, який також виступає його продюсером. Гадот приєдналася до акторського складу рік тому, а тепер стало відомо, що запалювати разом з ними буде ще й зірка «Дедпула». Ви теж з нетерпінням чекаєте прем'єри?

На додаток, фільм залишив студію Universal, і права на нього викупив стримінговий сервіс Netflix, що є дуже амбітним кроком, оскільки не всі зіркові проекти даної платформи окупаються.

У серпні Джонсон зіграє одну з головних ролей у пригодницькому екшені «Форсаж: Гоббс та Шоу», а наприкінці року повернеться в сиквелі «Джуманджі: Наступний рівень».

Найбільш очікуваними майбутніми проектами Гадот є супергеройський екшен «Диво-жінка 1984» і детективна драма «Смерть на Нілі».

Рейнольдс нещодавно зіграв всіма улюбленого покемона у фентезі «Покемон детектив Пікачу», а в майбутньому його можна буде побачити в бойовику Майкла Бея «6 Underground», комедійному екшені «Тілоохоронець дружини кілера» і фантастиці «Вільний».

Прем'єра бойовика «Red Notice» очікується у листопаді 2020 року.

3203 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: