Том Голланд отримує від водного монстра на відео «Людина-павук: Далеко від дому»

9 липня 2019,  15:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд поділився цікавим закулісним відео зі зйомок свого другого сольника, на якому його відкидає і обливає водний монстр з роду Елементалів.

У своїй другій сольній пригоді «Людина-павук: Далеко від дому» Пітер Паркер разом з Недом (Джейкоб Баталон), ЕмДжей (Зендея) та іншим однокласниками відправляється на канікули до Європи. Але тут на європейські міста нападають гігантські монстри Елементали, які черпають сили із стихій, і Пітер змушений об'єднатися з новим загадковим хлопцем Містеріо (Джейк Джилленхол), який прибув з паралельного всесвіту, щоб їх зупинити.

На закулісному відео, де виконавець головної ролі особисто виконує свої трюки, його сильно б'є об перила мосту і обливає водою з ніг до голови під час спроби його героя зупинити водного монстра у Венеції.

Раніше Голланд називав водного Елементала Гідраменом, але виявилося, що це зовсім не суперлиходій Гідрамен. Хто знає, може так актор намагався нас заплутати і відвернути увагу від справжнього лиходія фільму.

У екшену є дві сцени після титрів, так що не поспішайте залишати зал.

Читайте нашу рецензію на фільм «Людина-павук: Далеко від дому», який вийшов в український прокат минулого тижня, 4 липня.

Квитки на «Людина-павук: Далеко від дому» ви знайдете в нашій афіші.

2642 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: