Кетрін Гейгл зіграє в горорі «I Saw a Man With Yellow Eyes»

2 липня 2019,  18:24 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська актриса Кетрін Гейгл, відома завдяки комедіям «Трошки вагітна» і «Гола правда», збирається підкорити жанр жахи в горорі «I Saw a Man With Yellow Eyes».

Зірка серіалу «Анатомія пристрасті», на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Золотий глобус», знялася в драматичному горор-трилері «I Saw a Man With Yellow Eyes», компанію в якому їй складуть Медісон АйсменДжуманджі: Поклик джунглів», «Страшилки 2: Привиди Хелловіна»), Гаррі Коннік мол.Замерзла з Майамі», «Історія дельфіна») та Ізраель БруссарЩасливий день смерті», «Елітне суспільство»).

Картина буде слідувати за дівчиною-підлітком Рейн із шизофренією, яка бачить яскраві й страшні галюцинації і одного разу починає підозрювати, що її сусід викрав дитину. Її батьки відчайдушно намагаються допомогти їй жити нормальним життям, приховуючи від неї свої власні трагічні секрети, і єдина людина, яка їй вірить, хлопець Калеб, але Рейн навіть не впевнена в тому, що він існує.

Айсмен втілить Рейн, Гейгл і Коннік мол. зіграють ролі її батьків, а Калебом стане Бруссар.

Сценаристом і режисером фільму «I Saw a Man With Yellow Eyes» виступає Кастілло Лендон, для якої це буде третя повнометражна режисерська робота. Зйомки горора проходили навесні в Тампі, Флорида, і Санкт-Петербурзі.

В цьому місяці Гейгл повернеться в образі крутого адвоката Саманти Вілер у фінальному сезоні відомого серіалу «Форс-мажори».

Для любителів жанру жахи зараз в кінотеатрах України йдуть горор-трилери «Ма», «Дитячі ігри» та «Анабель 3», в останньому з яких також знялася Айсмен. Квитки на їхні сеанси ви знайдете в нашій афіші.

2910 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: