Лілі Джеймс не з'явиться у фільмі «Абатство Даунтон»

29 червня 2019,  01:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Події повнометражного продовження серіалу «Абатство Даунтон» обійдуться без його чарівної героїні леді Роуз у втіленні Лілі Джеймс.

У фільмі «Абатство Даунтон» повернуться майже всі основні герої, включаючи сімейство Кроулі та їхніх слуг, але тільки не леді Роуз, яка завжди знаходила спосіб, як розворушити розмірене життя жителів абатства. Її сюжетна лінія закінчилася разом з серіалом, і приїзд в Даунтон короля та королеви Великої Британії обійдеться без її пустощів.

Відтоді як Джеймс грала родичку Кроулі в серіалі Джуліана Феллоуза, актриса стала справжньою зіркою, знявшись в діснеївській казці «Попелюшка», екшені «На драйві» та мюзиклі «Mamma Mia! 2». І, на жаль, щільний графік не дозволив їй знову приміряти вбрання 1920-х і пройтися коридорами рідного Даунтона, хоча вона й висловлювала бажання повернутися.

Тим не менш Феллоуз дуже радий тому, як стрімко розвивається її кар'єра, і називає Джеймс «найбільшою історією успіху з касту серіалу», як пише сайт Radio Times.

Зараз актрису можна побачити на великому екрані в музичній картині Денні Бойла «Вчора», де вона виконує головну жіночу роль.

Фільм «Абатство Даунтон» прибуде в українські кінотеатри восени, 31 жовтня.

4832 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: