«Людина-павук: Далеко від дому»: Пітер і Нед в рекламі електрокара Audi

24 червня 2019,  14:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Автомобільна компанія Audi продовжує просувати свої новинки за допомогою фільмів Marvel, і в рекламному ролику її електрокара Audi e-tron в головних ролях з'являються герої екшену «Людина-павук: Далеко від дому».

Як ми знаємо, Пітер Паркер (Том Голланд) і його найкращий друг Нед (Джейкоб Баталон) є великими ботанами, і в цьому відео вони відправляються на шкільний науковий ярмарок, де збираються представити свій проект. Але коли хлопці бачать проекти інших школярів з лазерами, димом і роботами, Пітер вирішує вдатися до екстрених заходів і позичити у Audi новий електрокар, який їздить майже на такому ж двигуні, як вони з Недом зробили для ярмарку.

У ролику присутні дві пасхалки: кодом доступу в секретний гараж є дата народження Стена Лі, а в кінці на ярмарку перемагає команда, яка зробила арк-реактор з картоплі в пам'ять про Тоні Старка (Роберт Дауні мол.). До речі, в блокбастері «Месники: Завершення» Тоні теж їздив на Audi.

Дивіться також новий ТБ-ролик фільму «Людина-павук: Далеко від дому», в якому Людина-павук робить супергеройське приземлення.

Українська прем'єра екшену Джона Воттса відбудеться 4 липня.

2900 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: