Український трейлер і дата прем'єри мультфільму «Норм та Незламні: Велика пригода»

23 червня 2019,  15:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Презентуємо офіційний український трейлер комедійного мультфільму «Норм та Незламні: Велика пригода», який розповідає про пригоди веселого білого ведмедя та його друзів.

Офіційний опис анімаційної картини «Норм та Незламні: Велика пригода», яку зняли режисери Річард Фін та Тім Молтбі, говорить:

У крижаних горах Арктики зазнає аварії літак під керуванням археолога Джина. Катастрофу влаштував його підступний напарник, який викрадає безцінну нефритову статуетку китайського божества ключ до незліченних скарбів. На допомогу Джину приходить король Арктики Норм. У компанії лемінгів він вирушає у смертельно небезпечну подорож. Цього разу чарівний і щиросердий ведмідь має не лише знешкодити злодія та повернути безцінну реліквію, але й встигнути на весілля свого ексцентричного дідуся…

«Норм та Незламні: Велика пригода» є третьою повнометражною історією про ведмедя Норма після мультфільмів «Норм та Незламні» і «Норм та Незламні: Ключі від королівства».

Прем'єра анімації «Норм та Незламні: Велика пригода», чий офіційний український постер ви можете розглянути нижче, відбудеться 4 липня.

Компанію Норму в українському прокаті складуть супергеройський екшен «Людина-павук: Далеко від дому», французька комедія «Ібіца» і трилер «Корупція», які вийдуть на великі екрани в той же день.

3578 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: