Рейчел Вайс та Девід Гарбор приєдналися до сольника про Чорну вдову

5 червня 2019,  03:08 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіновсесвіт Marvel поповнив свої ряди лауреаткою премії «Оскар» Рейчел Вайс і номінантом на премію «Золотий глобус» Девідом Гарбором, які підписалися на участь в супергеройському екшені «Чорна вдова».

Фільм «Чорна вдова» розповість про те, як шпигунка з КДБ Наташа Романова приєдналася до організації Щ.И.Т. і стала однією з Месників.

У ролі Чорної вдови на екрани повернеться Скарлетт Йоханссон, яка вперше втілила цю вже культову героїню MCU у фільмі «Залізна людина 2», що вийшов у 2010 році.

Компанію їй в сольнику складуть Рейчел Вайс, Девід Гарбор та Флоренс П'ю, чиї ролі поки тримаються в суворій таємниці, а також зірка серіалу «Оповідь служниці» О.Т. Фагбенлі, у якого, згідно з сайтом Deadline, буде провідна роль.

Зйомки фільму про Наташу Романову, який очолила режисер Кейт Шортланд, таємно стартували в Норвегії наприкінці травня.

Вайс на початку року була вдруге номінована на премію «Оскар» за свою гру в картині «Фаворитка», але цього разу не отримала статуетку.

Гарбор нещодавно втілив головного героя в пригодницькому фентезі «Хеллбой», а в майбутньому він повернеться в образі шерифа Джима Гопера в 3 сезоні хітового серіалу «Дуже дивні справи» та зіграє разом з Кріс Гемсвортом, Тором з фільмів MCU, в бойовику «Дакка».

Востаннє Йоханссон можна було побачити в образі Чорної вдови в супергеройському блокбастері «Месники: Завершення», який вийшов наприкінці квітня.

Прем'єра екшену «Чорна вдова» очікується у 2020 році.

2744 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: