Прем'єри тижня: «Аладдін», «Брайтбьорн» та фільм з Джонні Деппом

22 травня 2019,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні студія Disney обіцяє нам казкову подорож до Аграби у своєму фентезійному мюзиклі «Аладдін», продюсер Джеймс Ганн познайомить нас з темним супергероєм у фільмі жахів «Брайтбьорн», а Джонні Депп буде бунтувати проти системи в картині «Річард говорить "Прощавай"».

Прем'єра перерахованих нижче фільмів в Україні відбудеться завтра, 23 травня.

Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

Діснеївське фентезі «Аладдін»

Режисер: Гай Річі
В ролях: Мена Массуд, Наомі Скотт, Вілл Сміт

Молодий злодюжка на ім'я Аладдін хоче стати принцом, щоб одружитися на принцесі Жасмін. Тим часом візир Аграби Джафар має намір захопити владу, а для цього він прагне дістати чарівну лампу, що зберігається в печері чудес, доступ до якої дозволений лише тому, кого називають «алмаз неограненний», і цією людиною є ніхто інший як сам Аладдін.

Супергеройський горор «Брайтбьорн»

Режисер: Девід Яровескі
В ролях: Елізабет Бенкс, Джексон А. Данн, Девід Денман

Одного разу вночі дружина, яка давно не може завагітніти, знаходить в лісі дитину, і вони з чоловіком вирішують, що їхні молитви були почуті, і беруть хлопчика до себе додому. Але, коли він підростає, батьки починають помічати за сином щось дивне. Виявляється, він прибув з іншої планети, щоб стати героєм для людства, але в результаті стає чимось зловісним.

Драматична комедія «Річард говорить "Прощавай"»

Режисер: Вейн Робертс
В ролях: Джонні Депп, Зої Дойч, Розмарі ДеВітт

За сюжетом фільму консервативний лектор з коледжу Річард дізнається, що йому залишилося жити всього шість місяців. Тоді головний герой йде у повний відрив і перетворюється на бунтівного й нестримного героя численних вечірок. Це шокує його дружину Вероніку і директора коледжу Гаррі, проте викликає захоплення у студентів Річарда, коли він починає веселий хрестовий похід проти влади та лицемірства.

Детективний трилер «Отруйна троянда»

Режисери: Франческо Сінкуємані, Джордж Галло, Лука Гіліберто
В ролях: Джон Траволта, Фамке Янссен, Морган Фріман

Раніше Карсон Філліпс був футбольною зіркою, але тепер працює приватним детективом і шукає порятунок від своїх невдач в алкоголі та азартних іграх. Але одного разу він береться за стандартну справу про зниклих безвісти людей і виходить на дюжину кривавих злочинів. У числі підозрюваних — його давно зникла дочка-підліток...

Мультфільм «Весела ферма»

Режисер: Lise I. Osvoll
В ролях: Маріт Андреассен, Oda Osvoll Avatsmark, Матс Елдоен

Корова на ім'я Клара живе в місті і мріє стати великою зіркою. На літні канікули вона приїжджає погостювати до батьків на ферму. Там вона вирішує прославити ферму ставши найкращим кулінаром. Разом з друзями — бичком-репером Гутом, куркою Чікколіною та іншими — вона приступає до роботи, хоча деякі хочуть їй в цьому перешкодити.

Історична драма «Анджело»

Режисер: Маркус Шляйнцер
В ролях: Макіта Самба, Альба Рорвахер, Ларіса Фабер

Відень, початок XVIII століття. Африканський хлопчик-раб Анджело потрапляє під опіку графині: вона вирішує хрестити його і дати йому освіту. Досягнувши повноліття, Анджело стає знаменитим талісманом віденського двору, поки не вирішує таємно одружитися на білій жінці.

Італійська мелодрама «Зроблено в Італії»

Режисер: Лучано Лігабуе
В ролях: Стефано Аккорсі, Касія Смутняк, Фаусто Марія Шіараппа

50-річний Ріко — простий робітник на м'ясній фабриці невеликого італійського містечка, де він народився, виріс і одружився на своїй коханій Сарі. Це чесний чоловік, який все життя працює на роботі, яка йому дісталася, живе в будинку, який ледь йому по кишені, і в будь-якій важкій ситуації завжди може покластися на вірних друзів. Але одного разу його життя кардинально змінюється.

6345 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: