«Гра престолів»: Хто загинув і хто вижив в 5 серії 8 сезону?

19 травня 2019,  18:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

По кому дзвонять дзвони? Напередодні фінальної серії фентезійного серіалу «Гра престолів» згадуємо, хто загинув минулого тижня.

В передостанній серії під назвою «Дзвони» Дейнеріс (Емілія Кларк) повністю зійшла з розуму і спалила всю Королівську гавань разом з її солдатами, жінками і дітьми. І ці руйнування забрали життя багатьох персонажів, які були з нами з перших серій.

Вейрис (Конлет Гілл)

Тіріон повідомив Дейнеріс про те, що Вейрис є зрадником, і Мати драконів засудила його до смерті через спалення. Але перед смертю євнух відправив листи з повідомленням, що Джон Сноу є законним спадкоємцем Залізного трону, невідомим адресатам, так що можливо він встиг здійснити свою місію і посприяти тому, щоб правителем Семи королівств стала гідна людина.

Гаррі Стрікленд (Марк Ріссман) і його Золоті мечі

Цей новий персонаж не встиг нічого зробити, як вишикувати своїх Золотих мечів перед воротами в Королівську гавань, як їх за лічені хвилини підсмажив Дрогон з Дейнеріс на спині.

Юрон Грейджой (Йохан Філіп Асбек)

Вибравшись на берег, після того як Дейнеріс знищила його флот, король Залізних островів кинув виклик Джеймі, і вони билися в епічному поєдинку. Царевбивця заколов Юрона, але той все одно помер з посмішкою на вустах, адже теж встиг поранити свого супротивника.

Пес (Рорі МакКанн) та Гора (Хафтор Б'єрнсон)

Ми довго чекали на поєдинок братів Кліганів, і він не розчарував. Але, на жаль, щоб вбити свого зомбі-брата, Сандору довелося зістрибнути разом з ним зі стіни в обійми полум'я.

Серсі (Ліна Гіді) та Джеймі (Ніколай Костер-Вальдау)

Возз'єднавшись під кінець серії, Серсі та Джеймі миттєво забули свої розбіжності і були щасливі бачити одне одного живими, але їхнє щастя не тривало довго, оскільки брат, сестра та їхня ненароджена дитина незабаром були поховані заживо в тунелях під палацом.

До фіналу серії, окрім Божевільної королеви Дейнеріс, в живих залишилися Джон (Кіт Герінгтон), Арія (Мейсі Вільямс), Тіріон (Пітер Дінклейдж), Давос (Ліам Каннінгем) та Сірий черв'як (Джейкоб Андерсон).

Хто переживе останню серію «Гри престолів», дізнаємося вже завтра, 20 травня.

4527 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: