Найкращі ніжки Вестеросу: Юрон позує за лаштунками 5 серії 8 сезону «Гри престолів»

16 травня 2019,  00:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Як гадаєте, кому належать найкращі ніжки Вестероса? Дейнеріс? Сансі? Брієнні? А ось і не вгадали. Цей титул міцно застовпив за собою Йохан Філіп Асбек, який втілює в серіалі «Гра престолів» Юрона Грейджоя.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ щодо 5 серії 8 сезону «Гри престолів».

Юрон Грейджой був одним із найбільш веселих персонажів в серйозному світі «Гри престолів», і, на превеликий жаль, 5 серія стала для нього фінальною, коли він викликав на поєдинок Джеймі (Ніколай Костер-Вальдау). Юрон декілька разів поранив Царевбивцю, але той все-таки зміг заколоти короля Залізних островів.

Підтверджуючи, що він не поступається почуттям гумору своєму персонажу, Асбек опублікував в Instagram відверту й смішну закулісну фотографію, де він позує без штанів, але в струнких панчохах і з парасолькою:

Що я можу сказати? Щасливого понеділка. І, будь ласка, насолоджуйтеся 5 серією «Гри престолів».

В описі актор додав хештеги «довгі ноги», «Академія "Амбрелла"» та «спін-офф». «Академія "Амбрелла"» це реальний серіал, який вийшов у минулому році на Netflix і розповів про групу дивних супергероїв. Юрон відмінно б туди вписався, і, хто знає, може йому б навіть сподобалося рятувати світ, замість того щоб його завойовувати.

Чим закінчиться боротьба знатних вестеросців за Залізний трон, дізнаємося при перегляді фінальної серії серіалу «Гра престолів», чия прем'єра відбудеться 20 травня за українським часом.

5636 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: