Соколине око з «Месників» отримає свій власний серіал

10 травня 2019,  22:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для тих, хто полюбив Соколине око ще сильніше після виходу екшену «Месники: Завершення». Скоро ми побачимо його в сольних пригодах в персональному серіалі від стримінгової платформи Disney + .

Серіал «Соколине око» розповість про нові пригоди супергероя Клінта Бартона у втіленні Джеремі Реннера, який передасть свій лук і стріли наступниці Кейт Бішоп.

В коміксах Marvel Бішоп стала Соколиним оком після Бартона і приєдналася до супергеройської команди Юні Месники.

Хто виконає роль нової лучниці популярного кіновсесвіту, поки не повідомляється.

Лінду Карделліні, яка в MCU грає дружину Соколиного ока й мати його трьох дітей Лору Бартон, нещодавно запитали про її участь в серіалі «Соколине око», але вона відійшла від відповіді, так що можна сподіватися, що вона все-таки з'явиться у ньому.

Реннер грає Соколине око з 2011 року, коли дебютував на екрані луком та стрілами в камео у фільмі «Тор». Після цього він повернувся в цьому супергеройському образі в блокбастерах «Месники», «Месники: Ера Альтрона» та «Перший месник: Протистояння» і, нарешті, змусив нас відчувати сильні емоції при перегляді екшену «Месники: Завершення».

«Соколине око» буде четвертим серіалом від Disney+, заснованим на персонажах фільмів Marvel Studios, після серіалів «Локі», «Сокіл і Зимовий солдат» та «Ванда/Віжен».

Прем'єра сольного серіалу Реннера відбудеться у 2020 році.

3720 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: