Рене Зеллвегер співає в першому трейлері байопіку «Джуді»

10 травня 2019,  16:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

По той бік веселки... Кінокомпанія Pathe вирішила відсвяткувати цю п'ятницю за допомогою дебютного тизер-трейлера музичного байопіка про легендарну голлівудську актрису і співачку Джуді Гарленд, який називається просто «Джуді».

Фільм режисера Руперта Гулда розповість про те, як Джуді Гарленд, роль якої виконує володарка премії «Оскар» Рене Зеллвегер, взимку 1968 року прибуває в Лондон, щоб виступити з аншлагом.

Поки йде підготовка до шоу, Джуді бореться з керівництвом, зачаровує музикантів і згадує з друзями і шанувальниками минулі роки, й в ці моменти просвічуються її дотепність і тепло. І навіть її мрії про романтику здаються неослабними, коли вона вирушає на побачення з Міккі Дінсом, своїм майбутнім п'ятим чоловіком.

Роль Дінсона дісталася зірці хітового серіалу «Американська історія жахів» Фінну Віттроку, який також з'являється в тизер-трейлері.

Компанію їм в екранізації історії життя легендарної голлівудської зірки складуть актори Белла Ремсі, Руфус Сьюелл, Джессі Баклі і Майкл Гембон.

Гарленд навіки вписала своє ім'я в історію американського кінематографа у 1939 році, коли зіграла Дороті в казці «Чарівник країни Оз», а після актриса була номінована на премію «Оскар» за свою гру у фільмах «Зірка народилася» та «Нюрнберзький процес».

У світовий прокат «Джуді» прибуде восени, під час оскарівських перегонів, де фільм Гулда має хороші шанси відзначитися, зокрема виступом Зеллвегер.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату виходу цього байопіку в український прокат.

1494 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: