Дюгрей Скотт і Рейчел Скарстен стануть ворогами Бетвумен в її серіалі

4 травня 2019,  22:39 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До акторського складу нового супергеройського серіалу каналу The CW «Бетвумен» приєдналися актори Дюгрей Скотт, Рейчел Скарстен та Меган Тенді.

Серіал «Бетвумен» розповість про пригоди захисниці Ґотема Кейт Кейн, відомої в супергеройських колах як Бетвумен. Її втілює актриса Рубі Роуз.

Шотландський актор Дюгрей Скотт, найбільш відомий завдяки фільмам «Місія нездійсненна 2» і «Заручниця 3» та серіалу «Великий куш», зіграє в «Бетвумен» роль батька головної героїні, полковника у відставці Джейкоба Кейна.

Джейкоб керує приватною охоронною компанією The Crows, хоче захистити Ґотем і не схвалює методів лінчувателів в костюмах, тому швидко опиняяється у числі противників Бетвуман, не підозрюючи, що під її маскою ховається рідне обличчя.

Ще більш напруженими будуть у Бетвуман стосунки з героїнею Еліс у втіленні зірки серіалу «Царство» Рейчел Скарстен. Еліс буде нагадуючим Джокера лідером банди Wonderland Gang, яка тероризує Ґотем.

Еліс описують як «маніакальну і чарівну», і ми вже з нетерпінням чекаємо нашого знайомства з нею.

Героїню актриси Меган Тенді, яка прославилася завдяки серіалу «Перевертень», звати Софі Мур, і вона буде випускницею військової академії, що працює в Ґотемі агентом з безпеки високого рівня

Бетвумен дебютувала на телеекрані в минулому грудні під час кросовера серіалів «Стріла», «Флеш» і «Супергьорл», який закинув їхніх героїв до Ґотему.

Прем'єра серіалу «Бетвумен», який продюсує режисер «Гри престолів» Девід Наттер, очікується восени.

3746 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: