Гвінет Пелтроу, Джессіка Ленг та Дженьюері Джонс зіграють в серіалі «Політик»

26 квітня 2019,  15:59 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix оголосив акторський склад своєї багатосерійної музичної комедії «Політик», куди увійшли лауреатки премії «Оскар» Гвінет Пелтроу і Джессіка Ленг та зірка «Божевільних» Дженьюері Джонс.

«Політик» розповість історію студента Пейтона Гобарта з міста Санта-Барбара, який з 7 років знав, що він стане Президентом Сполучених Штатів Америки. Але спершу йому доведеться вижити на самому підступному політичному ландшафті з усіх: Старшій школі Святого Себастьяна.

Роль Пейтона виконає Бен Платт, якого ви можете знати по фільмах «Ідеальний голос».

Пелтроу, Ленг і Джонс також втілять постійних персонажів, а компанію їм складуть зірка «Богемної рапсодії» Люсі Бойнтон, зірка «Матриці часу» Зої Дойч, номінанти на премію «Оскар» Боб Белабан та Бетт Мідлер і володар премії «Золотий глобус» Ділан МакДермотт.

Разом з ними на тизер-постері згадуються імена менш відомих акторів Девіда Коренсвета, Рані Джонс, Лори Дрейфус, Джулії Шлепфер, Бена Баррета і Тео Жермена.

Творцем цієї музичної комедії виступає Раян Мерфі, який створив знамениті серіали «Американська історія жахів», «Лузери» та «Королеви крику».

Прем'єра «Політика» на Netflix відбудеться 27 вересня.

2562 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: