Анджеліна Джолі хоче зіграти в супергеройському фільмі «Вічні»

25 квітня 2019,  01:03 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для шанувальників Анджеліни Джолі та фільмів Marvel! Володарка премії «Оскар» пригледіла собі роль в супергеройському екшені «Вічні».

Компанія Marvel Studios веде переговори з Джолі з приводу ролі в їх новій супергеройській франшизі «Вічні», повідомив журнал The Hollywood Reporter.

«Вічні» познайомлять глядачів з новою командою супергероїв безсмертних істот, які жили на Землі та створювали її історію і цивілізації.

Деталі сюжету поки тримаються в секреті, але джерела повідомляють, що однією з сюжетних ліній фільму буде історія кохання Ікара, чоловіка, якого живить космічна енергія, та Серсі, якій подобається жити серед людей. Не повідомляється, кого з персонажів збирається зіграти Джолі.

Режисером «Вічних» буде китаянка Хлоя Чжао, відома завдяки драматичним картинам «Пісні, яким мене навчили брати» та «Вершник».

Наприкінці року Джолі можна буде побачити в образі знаменитої лиходійки Малефісенти в діснеївському фентезі «Чаклунка: Володарка темряви», де компанію їй складе Мішель Пфайффер, яка грає Джанет ван Дайн, першу Осу, у фільмах Marvel.

Дати прем'єри у «Вічних» поки немає, але їхнє прибуття на великі екрани очікується в 2021-2022 роках.

Наступний супергеройський блокбастер від Marvel Studios «Месники: Завершення» виходить в український прокат у цей четвер, 25 квітня.

1591 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: