Перший погляд на Кіру Найтлі в байопіку «Держтаємниця»

19 квітня 2019,  15:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Кіра Найтлі опиняється в центрі уваги ЗМІ на першому кадрі біографічної драми «Держтаємниця», чия світова прем'єра відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс».

Фільм «Держтаємниця» («Official Secrets») повідає реальну історію офіцера британської розвідки Кетрін Ган, яка повідомляє репортеру The London Observer Мартіну Брайту про нелегальну шпигунську операцію Агентства національної безпеки США, чиєю метою було санкціонування Радою Безпеки ООН вторгнення в Ірак у 2003 році.

Найтлі втілює Кетрін, яка після витоку інформації опиняється в центрі інформаційного скандалу, а роль Мартіна виконує зірка серіалів «Доктор Хто» і «Корона» Метт Сміт.

Компанію їм в цій історії складуть номінант на премію «Оскар» Рейф Файнс, Меттью ГудХранителі», «Гра в імітацію»), Ріс ІвансГаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 1», «Сноуден»), зірка ситкому «Книгарня Блека» Темсін Грег, а також Конлет Гілл та Індіра Варма з серіалу «Гра престолів».

Режисером історії Кетрін Ган виступає Гевін Гуд, який зняв супергеройський екшен «Люди Ікс: Початок. Росомаха».

У неділю, 21 квітня, фільм «Держтаємниця» покажуть у рамках Міжнародного кінофестивалю в Сан-Франциско. У світовий прокат він вийде у серпні.

В минулому році Найтлі можна було побачити в біографічній драмі «Колетт» та диснеївській казці «Лускунчик і чотири королівства».

1825 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: