Тизер нового серіалу «Болотна тварюка», заснованого на коміксах DC

18 квітня 2019,  14:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс DC Universe опублікував в мережі перший тизер свого нового науково-фантастичного серіалу з елементами фентезі та горора «Болотна тварюка», який представляє перший погляд на саму Болотну тварюку.

Згідно з офіційним синопсисом, розкритим разом з тизером, серіал «Болотна тварюка» буде слідувати за Еббі Аркейн (зірка серіалу «Перевертень» Крістал Рід), яка розслідує те, що здається смертельним вірусом, який народився на болоті маленького містечка в Луїзіані, але незабаром відкриває, що це болото містить містичні й жахливі секрети. Коли незрозумілі і лякаючі кошмари виходять з темного болота, всі опиняються в небезпеці.

В коміксах DC Болотна тварюка це супергерой, який частково є гуманоїдом, а частково рослинною істотою. Майже як Грут з «Вартових Галактики». Подивимося, чи буде він таким же позитивним і на екрані.

Роль Болотної тварюки виконує Дерек Мірс, який грав маніяка Джейсона Вурхиза в рімейку «П'ятниця 13».

Інших постійних персонажів у 1 сезоні, який буде складатися з 13 серій, втілять актори Дженніфер Білз, Гендерсон Вейд, Енді Бін, Вірджинія Медсен, Вілл Петтон і Марія Стен.

Прем'єра серіалу «Болотна тварюка» відбудеться наприкінці весни, 31 травня.

За останні півроку сервіс DC Universe представив такі хітові серіали, як «Титани» і «Фатальний патруль», які отримали високі оцінки від глядачів та критиків.

Також у його розробці знаходяться серіал «Метрополіс» про Лоїс Лейн і Лекса Лютера та мультсеріал «Харлі Квінн» з Кейлі Куоко.

2452 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: