Шей Мітчелл приєдналася до Кет Деннінгс в комедійному серіалі «Dollface»

15 квітня 2019,  19:47 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Милі ошуканки» Шей Мітчелл отримала нову роль на малому екрані. Вона зіграє одну з основних героїнь в американському ситкомі «Dollface» («Лялечка»).

Новий комедійний серіал від Hulu «Dollface» розповість про молоду жінку на ім'я Джулс, яка після розриву своїх довгих відносин з хлопцем намагається налагодити дружбу з давніми подругами, з ким втратила зв'язок під час тих відносин.

Роль Джулс виконає зірка ситкому «Дві дівчини без копійчини» Кет Деннінгс, яку ви також можете пам'ятати за фільмами «Тор» і «Тор: Царство темряви».

Її колись близьку подругу з коледжу Медісон зіграє Бренда Сонг, а Мітчелл втілить Стеллу Коул, іншу подругу Медісон, яка є «чарівною та вільною духом гедоністкою», повідомляє сайт Deadline.

Мітчелл не може дочекатися, коли приступить до зйомок свого першого комедійного серіалу, про що вона повідомила в Instagram:

«Лялечка» це тепер не тільки ім'я, яким я називаю свою собаку, коли вона буває милою... З величезним нетерпінням чекаю на те, коли стану частиною цього акторського складу й серіалу.

Деннінгс, яка також виступає виконавчим продюсером ситкому «Dollface» разом із зіркою «Загону самогубців» Марго Роббі, дуже рада, що до них приєдналася Мітчелл, про що й повідомила в своєму коментарі:

Ти нас довершуєш.

А колишня колега Мітчелл по серіалу «Милі ошуканки» Ешлі Бенсон пораділа в коментарях за те, що та отримала нову роль:

Так, краааасууунькаааа.

Спочатку роль Стелли Коул повинна була зіграти актриса Лекс Скотт Девіс, але творці серіалу вирішили, що Мітчелл більше підходить ця роль.

Минулого року зірка «Милих ошуканок» зіграла в гучному серіалі «Ти» і знялася в горорі «Кадавер».

3682 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: