Себастіан Стен замінив Кріса Еванса в трилері «Диявол назавжди»

14 квітня 2019,  02:34 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після того як зірка «Месників» Кріс Еванс вибув з проекту «Диявол назавжди», його місце зайняв друг і колега по фільмам Marvel Себастіан Стен.

«Диявол назавжди» («The Devil All the Time») буде екранізацією роману Дональда Рея Поллока і розповість про цікавих та химерних персонажів. Нас познайомлять з ними у кінці Другої світової війни, і ми послідуємо за ними в 1960-і роки в провінції штатів Огайо та Західної Вірджинії.

Еванс повинен був зіграти в цій історії героя на ім'я Лі Бодекер, але був змушений покинути проект через конфлікт графіків. І тепер цю роль виконає Стен.

Обидва актора найбільш відомі завдяки втіленню Стіва Роджерса/Капітана Америка та його кращого друга Бакі Барнса/Зимового солдата у фільмах кіновсесвіту Marvel. Востаннє їх можна було побачити пліч-о-пліч у блокбастері «Месники: Війна нескінченності».

У фільмі «Диявол назавжди» також зіграють Том Голланд, він же Людина-павук в MCU, Білл Скарсгард, Джейсон Кларк, Роберт Паттінсон, Міа Васіковська, Гейлі Беннетт, Райлі Кіо і Гаррі Меллінг.

Режисером цього зіркового каста став Антоніо Кампос, який раніше зняв маловідомі трилери «Випускники» та «Крістін» й працював над серіалом «Грішниця».

Стен нещодавно з'явився в фільмі «Час відплати» з Ніколь Кідман, а в кінці місяця він возз'єднається з Евансом та Голландом в супергеройському екшені «Месники: Завершення».

Прем'єра драматичного трилера «Диявол назавжди» відбудеться в 2020 році.

5142 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: