Перші кадри бойовика «Термінатор: Фатум» з Арнольдом Шварценеггером та Ліндою Гемілтон

10 квітня 2019,  01:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures поділилася шісткою дебютних кадрів науково-фантастичного екшену «Термінатор: Фатум», у якому повертаються легендарні актори франшизи Арнольд Шварценеггер та Лінда Гемілтон.

Після того як п'ятий «Термінатор: Генезис», який вийшов у 2015 році, знову переписав хронологію франшизи і виявився великим розчаруванням для її шанувальників, студія запросила попрацювати над сценарієм шостого фільму творця цієї історії Джеймса Кемерона, і він вирішив, що пора возз'єднати на екрані Термінатора зі справжньою Сарою Коннор.

Нижче ви можете побачити Шварцнеггера та Гемілтон у своїх культових образах, а також молодих акторів, які виконають нові ролі.

Маккензі Девіс з фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» зіграє головну героїню на ім'я Грейс, а новим Термінатором, який буде на її полювати, стане Гебріел Луна, він же Примарний гонщик із серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Разом з ними по кадру отримали ключові персонажі у виконанні акторів Наталії Рейс і Дієго Бонети. Її звати Дані Рамос, а ім'я героя Бонети поки тримається в таємниці. Як і весь сюжет шостого розділу франшизи.

Режисером бойовика виступає Тім Міллер, який прославився завдяки хітовому супергеройському екшену для дорослих «Дедпул».

Українська прем'єра фільму «Термінатор: Фатум» відбудеться восени, 31 жовтня.

4660 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: