«Королівський коргі» заробив в українському прокаті 20 мільйонів гривень

9 квітня 2019,  23:11 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Український бокс-офіс бельгійського мультфільму «Королівський коргі» на початок квітня склав 20 437 336 гривень, що вдвічі перевершило збори голлівудської анімації «Лего. Фільм 2».

«Королівський коргі» розповідає про пригоди улюбленого собаки британської королеви Рекса, який шукає свій шлях додому в Букінгемський палац.

Мультфільм дебютував в українському прокаті у вікенд 7-10 березня на 2-му місці з 11 млн гривень, поступившись першістю марвелівському блокбастеру «Капітан Марвел» з його дебютними 36,9 млн гривень, але це не завадило майбутнім зборам пригод чарівного пса Рекса, які в результаті зробили «Королівського коргі» другим найбільш успішним мультфільмом українського прокату 2019 року.

Перше місце у рейтингу найуспішніших мультфільмів року міцно закріпилося за пригодницько-фентезійною анімацією «Як приборкати дракона: Прихований світ», чиї збори в Україні на 24 березня склали 68,4 млн гривень.

А ось більш розкручений голлівудський мультфільм за участю різних супергероїв «Лего. Фільм 2» заробив в Україні всього 10,2 млн гривень. Навіть французька анімація «Астерікс і таємне зілля» зібрала трохи більше 10,4 млн гривень.

Який з цих мультфільмів ви подивилися на великому екрані? І який вам сподобався найбільше? Пишіть в коментарях.

Квитки на «Королівський коргі» ви знайдете в нашій афіші.

2534 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: