Закулісний погляд на Джареда Лєто на зйомках фільму «Морбіус, живий вампір»

6 квітня 2019,  01:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джаред Лєто поділився першими фотографіями зі зйомок супергеройського фільму Даніеля Еспіноси «Морбіус, живий вампір», де він виконує титульну роль.

У «Морбіусі» Лєто втілює біохіміка Майкла Морбіуса, який шукає для себе ліки від рідкісної хвороби крові, але замість цього випадково заражає себе вампіризмом.

На новій закулісній анімації, яку володар премії «Оскар» опублікував в Instagram у четвер, Морбіус намагається залишитися непоміченим у натовпі, ховаючи своє обличчя під капюшоном.

Актор обрав для цієї сцени досить зловісний опис:

Тому що більше ніхто не зможе пройти цим шляхом... цим місцем тіней, де ми робимо те, що повинно бути зроблено, не важливо, якою ціною. #MORBIUS

Знімальний процес «Морбіуса» стартував наприкінці лютого, і по закінченню першого знімального тижня Лєто виклав у соцмережі фотографію, на якій його герой стоїть в білому халаті на тлі лабораторії.

Його обличчя закриває хлопавка з логотипом фільму, але за нею можна побачити його сумні очі, які дивляться кудись за камеру.

Разом із Лєто в новому проекті від Marvel Studios і Sony Pictures знімаються Метт Сміт, Адріа Архона, Джаред Гарріс і Тайріз Гібсон.

Прем'єра картини «Морбіус, живий вампір» очікується в липні 2020 року.

2161 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: