Санса возз'єдналася з Джоффрі на прем'єрі 8 сезону «Гри престолів»

4 квітня 2019,  16:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прем'єру фінального сезону фентезі «Гра престолів» прибуло багато колишніх акторів серіалу, включаючи Джека Глісона, який виконував роль жорстокого короля Джоффрі. І Софі Тернер була так щаслива його бачити, що навіть забула про свого нареченого Джо Джонаса.

В серіалі король Джоффрі Баратеон зробив все, щоб його наречена Санса Старк його зненавиділа: вбив її батька Неда (Шон Бін), неодноразово принижував її та наказував своїм лицарям її бити. Не дарма його досі вважають одним з найбільш ненависних персонажів «Гри престолів».

Але в реальному житті у Глісона і Тернер збереглися дуже теплі й дружні стосунки, що підтверджує їхня весела спільна фотографія, якою учора поділився у своєму Instagram наречений Тернер Джо Джонас:

Якого біса, я думав, що цей хлопець мертвий... #КорольДжоффрі

На фото Тернер радісно обіймає Глісона, а її наречений не може зрозуміти, що відбувається. Їхнє почуття гумору дуже потішило підписників Джонаса, які за 10 годин нагородили пост 1,1 млн лайків.

Тим часом на задньому плані знімка Залізний трон на екрані охоплений полум'ям, що нагадує нам про те, що фінальний сезон обіцяє бути епічним.

Учора також вийшло нове промо 8 сезону «Гри престолів», яке показує, як Джон (Кіт Герінгтон) та Дейнеріс (Емілія Кларк) разом їдуть на війну.

Прем'єра фінального сезону хітового фентезі «Гра престолів» відбудеться 15 квітня за українським часом.

4754 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: