Раян Рейнольдс, Семюел Л. Джексон і Сальма Гайєк приступили до зйомок сиквела «Тілоохоронця кілера»

18 березня 2019,  16:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня стартували зйомки комедійного екшена «Тілоохоронець дружини кілера», в якому повертаються актори Раян Рейнольдс, Семюел Л. Джексон і Сальма Гайєк. І вони цьому дуже раді.

«Тілоохоронець дружини кілера» буде продовженням хітового бойовика «Тілоохоронець кілера», який вийшов на екрани в 2017 році і представив оригінальний дует Рейнольдса і Джейсона. Вони втілили непримиренних ворогів, фахівця з безпеки Майкла Брайса і відомого в кримінальних колах кілера Даріуса Кінкейда, який неодноразово намагався вбити Брайса. Але їм довелося об'єднатися, щоб Кінкейд вчасно приїхав на суд над диктатором з Білорусі, у справі якого кіллер виступає головним свідком.

Божевільні пригоди, перестрілки і погоні змусили героїв залишити свою ворожнечу в минулому, і по результату фільму їх навіть можна було назвати друзями.

Гайєк виконала роль дружини Кінкейда Соні, яка в першому фільмі сиділа в тюрмі, а в сцені в барі показала, що є не менш небезпечною, ніж її чоловік.

Як ясно з назви сиквела, «Тілоохоронець дружини кілера» виведе Соню на передній план, і тепер Брайс буде намагатися захистити її. Можливо, теж як цінного свідка в якомусь гучному судовому процесі.

Звичайно, Кінкейд теж не буде стояти осторонь, коли його дружині загрожує небезпека.

На честь старту знімального процесу, минулого вівторка, 12 березня, Рейнольдс опублікував в Instagram спільне селфі з Джексоном та Гайєк з підписом:

Два хлопця, дівчина і, о боже, якого біса? Починаємо знову... #HitmansWifesBodyguard @salmahayek @samuelljackson

На фото обличчя Рейнольдса забризкане кров'ю, так що героїв (і нас) чекають нові небезпечні пригоди.

А знімок, де якому Гайєк позує разом з каскадером Лео Вудраффом (див. нижче), розкриває, що її героїня з'явиться в сиквелі з білим волоссям. Можливо, у флешбеках, або навпаки, перефарбується, щоб її складніше було впізнати тим, хто на неї полює.

Прем'єра екшену «Тілоохоронець дружини кілера», який знімає режисер першої частини Патрік Г'юз, очікується у 2020 році.

Чекаєте на даний сиквел? Пишіть в коментарях.

3255 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: