Зірка «Богемної рапсодії» Рамі Малек стане лиходієм в «Бонді 25»

2 березня 2019,  19:57 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Незабаром після того як Рамі Малек отримав премію «Оскар» за роль Фредді Мерк'юрі в байопіку «Богемна рапсодія», з'явилася інформація про те, що він завершує переговори з приводу своєї участі в новому фільмі знаменитої шпигунської франшизи «Бонд 25».

Сайт Collider повідомляє, що Малеку і його команді все-таки вдалося скоординувати зйомки фінального сезону серіалу «Містер Робот» і що лауреат премії «Оскар» перебуває на фінальній стадії переговорів щодо ролі головного лиходія в новій главі Бондіани.

Ім'я персонажа Малека і деталі про нього поки тримаються в таємниці.

В образі Джеймса Бонда в ювілейному фільмі повернеться Деніел Крейг.

Також компанію їм складуть Леа Сейду, Наомі Гарріс, Рейф Файнс, Бен Вішоу та Рорі Кіннер, які вже з'являлися в попередніх фільмах франшизи.

Режисером «Бонда 25» буде Кері Фукунага, який зняв картину «Джейн Ейр» і працював над серіалами «Справжній детектив» та «Маніяк».

Крім 4 сезону серіалу «Містер Робот» і бойовика «Бонд 25», в числі майбутніх проектів Малека значиться пригодницьке фентезі «Подорож Доктора Дуліттла», де головну роль виконує Роберт Дауні мол., а зірка «Богемної рапсодії» стане голосом однієї з тварин.

Світова прем'єра фільму «Бонд 25» призначена на 8 квітня 2020 року.

1589 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: