Ігор Цішкевич розповідає про мюзикл «Гуцулка Ксеня» і чому його варто побачити українцям

27 лютого 2019,  14:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перше відео про створення українського мюзиклу «Гуцулка Ксеня» присвячений акторові Ігорю Цішкевичу, виконавцю ролі Майка, який вважає, що дане кіно «підніме почуття національної гідності українців».

Музична картина Олени Дем'яненко покаже, як з Америки в Ворохту прибувають американці з метою знайти наречену для молодого Яро (Максим Лозинський). Батько юнака залишив заповіт, за яким Яро отримає у спадок 1 мільйон доларів, якщо одружиться зі свідомою українкою. В мальовничих Карпатах хлопець зустрічає чарівну дівчину Ксеню (Варвара Лущик), в яку одразу закохується.

В фічуретці (див. вище) Цішкевич танцює на тлі вогнів Нью-Йорка і розповідає, чому «Гуцулка Ксеня» буде цікава українському глядачеві:

Чому українцям варто дивитися цей фільм? По-перше, тут незвичайний жанр для українського кіно. Це мюзикл. По-друге, в цьому фільмі українці представлені не так, як зазвичай, як їх показували довгий час. Тут вони вишукані, благородні. У фільмі немає дурниць, характерних для зображення українців, як люди думають, що саме так себе українці й поводять. Фільм піднімає почуття національної гідності українців.

І додає:

Цей фільм сам по собі є сімейним фільмом. В ньому є багато веселощів і багато серйозного. Також в ньому є містицизм. Цей фільм потрібно побачити.

Дивіться офіційний трейлер фільму «Гуцулка Ксеня».

В український прокат мюзикл Дем'яненко вийде наступного тижня, 7 березня.

2576 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: