Дедпул віддав свою катану на благодійність

26 лютого 2019,  17:29 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Дедпул» Раян Рейнольдс вирішив влаштувати благодійний збір коштів для хворих дітей, в рамках якого можна виграти одну з катан його антигероя.

Рейнольдс, відомий завдяки ролі балакучого найманця-мутанта Вейда Вілсона у фільмах «Дедпул» і «Дедпул 2», вирішив почати цей тиждень з благодійності, поділившись в соцмережах фотографіями своєї улюбленої катани Беа і написавши поряд:

Це Беа. Заберіть Беу до себе додому. Вона є одним з ЧОТИРЬОХ мечів, якими я користувався в «Дедпулі 2». Я її підписав. Якщо ви хочете допомогти класним дітям та сім'ям @RMHBC і виграти Беу, клікайте на посилання в описі.

І незабаром величезний ентузіазм його шанувальників, які вирішили дружно допомогти хворим дітям, призвів до того, що сайт було перевантажено:

Апдейт: ми схоже підірвали їхній сайт. Це добре? Не знаю... Розриваюсь. Я впевнений, що він знову буде працювати, якщо вони додадуть сироп, чи на чому там працює Інтернет в Канаді.

Благодійна акція проходить в канадській провінції Британська Колумбія, так що, на жаль, жителі інших регіонів і країн не можуть брати в ній участь.

Зібрані кошти будуть передані організації Ronald McDonald House BC & Yukon, яка допомагає в Канаді хворим дітям та їхнім сім'ям.

У травні Рейнольдс виконає головну роль в фентезійної картині «Покемон детектив Пікачу», а в майбутньому знову втілить Дедпула у фільмах «Дедпул 3» і «Сила Ікс».

2047 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: