Новий трейлер фільму «Біль та слава» з Пенелопою Крус та Антоніо Бандерасом

21 лютого 2019,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий трейлер нової драми культового іспанського режисера Педро Альмодовара «Біль та слава», центральні ролі в якій виконують лауреатка премії «Оскар» Пенелопа Крус і номінант на премію «Золотий глобус» Антоніо Бандерас.

«Біль та слава» («Dolor y Gloria») розповідає про серію возз'єднань у житті режисера Сальвадора Малло (Бандерас), який переживає своє падіння. Деякі з цих возз'єднань виявляються фізичними, інші нагадують йому про дитинство у 60-х роках, коли він емігрував з батьками до Патерни, місто у Валенсії, в пошуках кращого життя, про перше бажання, перше доросле кохання у Мадриді 80-х, біль про втрату цього кохання, коли воно було ще живим і пульсувало. І в якості єдиної терапії, що дозволяє забути незабутнє, він обрав для себе кіно.

З трейлера можна зробити висновок, що Крус втілює молоду матір героя Бандераса, так що у них, швидше за все, не буде спільних сцен.

Також в драмі з'являться актори Леонардо Сбарагліа, Нора Навас, Рауль Аревало, Сесілія Рот, Асьер Ечеандіа і Хульєта Серрано.

В Іспанії, на батьківщині режисера та акторів, фільм «Біль та слава» вийде в прокат у березні. Поки невідомо, коли його покажуть в українських кінотеатрах. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти в галерею і подивитися інші закулісні фотографії, кадри і постери з акторами та Альмодоваром.

Крус зараз можна побачити в кіно в драматичному трилері Асгара Фархаді «Усі знають», де також знявся її чоловік Хав'єр Бардем.

2253 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: