Денні ДеВіто і Денні Гловер приєдналися до касту сиквела «Джуманджі: Поклик джунглів»

16 лютого 2019,  14:57 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У продовженні хітового комедійно-пригодницького фентезі «Джуманджі: Поклик джунглів», чиї зйомки стартували на цьому тижні, з'являться нові персонажі, яких втілять легендарні актори Денні ДеВіто і Денні Гловер.

Фільм «Джуманджі: Поклик джунглів», який вийшов на екрани в кінці 2017 року і заробив у світовому прокаті $962,1 млн, став продовженням і одночасно перезапуском франшизи, яка стартувала в 1995 році. Він розповів історію чотирьох старшокласників, які знаходять у школі стару відеогру, включають її й опиняються у світі «Джуманджі» в образах обраних аватарів Смолдера Брейвстоуна, Шеллі Оберона, Мося Фінбара і Рубі Раундхаус.

Цих аватарів, які підкорили глядачів, в «Джуманджі 2» знову зіграють Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Кевін Гарт і Джек Блек.

Разом з цією бравою четвіркою в сиквелі повернеться Нік Джонас, який в першому фільмі втілював аватара Джефферсона «Гідроплана» МакДона, що застряг у світі гри, а Смолдер, Шеллі, Мось та Рубі допомогли йому вибратися.

А ось ролі ДеВіто, Гловера і актриси Аквафіни, останню з яких ви могли бачити у минулому році у фільмах «Вісім подруг Оушена» та «Шалені багатії», поки тримаються в секреті.

Режисером сиквела виступає Джейк Кездан, який зняв «Джуманджі: Поклик джунглів».

Про те, що знімальний процес другої частини стартував у День святого Валентина, 14 лютого, Скеля повідомив у своєму Instagram, поділившись першим кадром, на якому хтось із героїв тримає в руках ту саму гру.

Компанія Sony амбітно запланувала прем'єру «Джуманджі 2» на грудень 2019 року. Побачимо, чи встигнуть вони завершити фільм до цього терміну.

2813 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: